За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или

Новини

Дизелор с още две нови композиции към автопарка си

Само година по-късно след като Дизелор се сдоби с два нови влекача Scania G440, преди броени дни фирмата закупи oще два нови товарни автомобила от Скания България – модел G450, които допълнително ще спомогнат за разширяване на обхвата на дейността по доставки на горива на едро в цялата страна.

Камионите са Scania G450LA4X2HNA-Евро 6 с високо ниво на оборудване за превоз на горива. 6-цилиндровият, 13-литров двигател е с мощност 450 к.с. и въртящ момент 2350 Нм.

Превозните средства са снабдени с усъвършенствана система за аварийно спиране,  адаптивен круиз контрол, предупреждаване за напускане на платното, еко режим за по-нисък разход на гориво, дигитален тахограф по ADR и автоматично регулиране на скоростта, посредством предварителна информация за пътя с GPS устройство.

С новите попълнения автопаркът на един от най-големите, български доставчици на горива – Дизелор, продължава да бъде обновяван и да се увеличава - 5 влекача с полуремаркета, 2 хенгера и 3 соло камиона. Компанията продължава да инвестира в името на комфорта на своите клиенти и за предоставянето на все повече конкурентни предимства.

Разрастването на автопарка осигурява още по-голяма логистична гъвкавост и бързи доставки – в унисон с нуждата на българския бизнес да получава горивото експресно и в точния момент.

С новите придобивки и постоянно нарастващите заявки, Дизелор предвижда ръст на продажбите и пазарния дял и през 2016 г.

Още новини