За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или

Новини

Приключи 10-тото издание на Бата Агро

10-тото юбилейно издание на Бата Агро беше открито от министър Порожанов.

По време на официалното откриване той представи информация, че през настоящия програмен период в сектор "Земеделие" ще постъпят 8.5 млрд. евро, които ще дадат нови възможности за инвестиции на земеделските стопанства. Така например през изминалия период 84% от получените средства са били използвани за закупуване на земеделска техника. През настоящия период тенденцията е сходна.

През 2017 г. на Бата Агро се включиха 218 изложители и въпреки новите предложения за сектор Животновъдство, и тази година фокусът се запази върху разнообразието от техника. 

Именно необходимостта от правилната употреба и качествената поддръжка на новите машини е причина все повече фермери да залагат само на качествени горива с ясен произход. Дизелор предлага на своите клиенти висококачествено дизелово гориво с всички необходими документи. Благодарение на постоянството и стабилността и на липсата на проблеми, земеделските стопани, доверили се на Дизелор, лесно се превръщат в лоялни клиенти.

На Бата Агро 2017 Дизелор се срещна с голям брой заинтересовани представители от сектора. Екипът отговори на въпросите им, консултира ги на място и бяха осъществени множество нови контакти.

Посетителите на изложенията споделиха, че са доволни от тазгодишното издание и разнообразните предложения.

 

Още новини