За поръчки
0885 306 305 Ще бъдем отново на линия от 8 до 17ч. или

Новини

4000 посетители на Трък Експо 2018

В дните от 7-ми до 9-ти юни Трък Експо 2018 отвори врати за над 4000 посетители от транспортния бранш. На летище Лесново ги посрещнаха 54 изложители и над 600 превозни средства. 

Специализираната аудитория позволи на място да се осъществят много бизнес контакти. Дизелор също постави началото на голям брой партньорства с транспортни компании за зареждане на гориво от бензиностанции Дизелор и за доставки на гориво на място. За поредна година контактите на място доказват, че българските транспортни фирми са достойни кокуренти на тези на Европейския пазар.

Голям процент от посетителите са редовни всяка година и споделиха, че за тях събитието е отворило много врати и е довело до развитие и растеж. Международното транспортно изложение е възможност не само за представяне на най-новите технологии и новости от бранша, но и чудесна възможност за осъществяване на ползотворни срещи. 

27 посетители бяха изтеглени на лотариен принцип и спечелиха награди от изложителите. Йордан П. е късметлията, който спечели ваучер за 100 лв гориво от Дизелор.

Вече сме в очакване на Truck Expo 2019!

Още новини