За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или
Начало Бензиностанции Клубна карта Дизелор

Клубна карта Дизелор

Всички клиенти на бензиностанции Дизелор могат да участват в Програмата за лоялност - Клубна карта Дизелор.

Условията на програмата са следните:

  • На всяка бензиностанция Дизелор можете да получите клубна карта.
  • При зареждане на течни горива на бензиностанции Дизелор предоставяйте своята карта за маркиране на бонус точки.
  • Всеки литър заредено гориво - дизел, бензин или пропан-бутан - добавя 1 точка на Вашата клубна карта.
  • Натрупаните в картата бонус точки можете да размените срещу голяма отстъпка при покупка на най-различни стоки от бензиностанции Дизелор: автоаксесоари, напитки, хранителни стоки и др.
  • Предлагаме голям избор от подаръци и стоки с отстъпка срещу Вашите бонус точки. Вземете промо код за 5% и 7% за пазаруване на черна и бяла техника, стоки за дома и градината, уреди за красота и предложения за подаръци от най-големия български, електронен магазин: www.electron.bg!
  • Можете да проверявате наличните бонус точки по своята карта, както и стоките, които можете да купите с отстъпка, на всяка бензиностанция Дизелор.

Разгледайте каталога с различните възможности за размяна на точки и разберете какви подаръци може да получавате при посещенията си в бензиностанци Дизелор - Продуктов каталог към Програма за лоялност - Клубна карта Дизелор!

Ако искате да сте сигурни, че няма да забравяте своите карти за отстъпка и бонус точки Дизелор, свалете приложението Cardbox на своя телефон и ги носете винаги с Вас в дигитален формат!

Официални правила и условия на Програмата за лоялност - Клубна карта Дизелор !