За поръчки 0885 306 305 На линия сме от 8 до 17ч.
или
Назад до Началната страница

Партньори и Клиенти

Клиентите, които избраха Дизелор

  • Нашите клиенти ценят сигурността и спокойствието, които им осигуряваме.
  • Работим с корпоративни клиенти, водещи имена в строителния и транспортен бранш.
  • Нашите клиенти са носители на престижните ежегодни награди в своя клас „Превозвач на годината” — организиран от АЕБТРИ и „Сграда на годината”, организиран от в. „Строителство Градът”.
Стефан Божков - собственик на „Дева Транс” ООД - София

Ние от Дева Транс сме напълно удовлетворени от съвместната работа с Дизелор. Вече повече от 5 години разчитаме на тяхната точност, професионализъм и честност като доставчик, от който сме пряко зависими, за да сме на ниво в транспортния и строителен бранш. Качественото гориво, гъвкавостта, бързите реакции и експертните консултации ги правят предпочитан партньор, който силно препоръчваме на всички заинтересовани фирми и лица.

Стефан Божков - собственик на „Дева Транс” ООД - София

Като транспортна фирма, ние от Напредък ООД държим на качеството и добрите ценови условия. За нас е удоволствие да работим с Дизелор, защото те носят сигурност за нашия бизнес и както винаги досега продължават да оправдават очакванията ни. Индивидуалното отношение и отзивчивостта на екипа в различни ситуации са забележителни качества и те многократно са се доказвали като надежден партньор, с който работата носи ползотворни резултати за всички страни. Благодарение на дългогодишния си опит в сферата на горивата, те неведнъж са ни спестявали време, разходи и усложнения!

Митко Димов — собственик на „Напредък” ООД — София

Оставете своето мнение за dieselor.bg на нашата Facebook страница!

loading...