За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или
Начало Горива Гориво за отопление

Гориво за отопление

Дизелор извършва доставки на дизелово гориво за отопление на частни домове, офис сгради, хипермаркети, промишлени предприятия, складови помещения, общински сгради, училища и детски градини.

Транспортът на горивото се осъществява с помощта на GPS системи за проследяване на цистерните в реално време. Това позволява пълен контрол на качеството и количеството от петролна база до крайния клиент. Доставките на дизел за отопление са придружени с всички необходими и задължителни по закон документи.

Горивото за отопление, познато още като дизел (нафта за отопление) е предпочитано от клиентите заради предимствата му пред останалите начини за отопление. 

От 01.01.2016 г. акцизът на газьолът за отопление беше увеличен, горивото не се маркира в червено и ползвателите не ползват преференциални условия.

Юридическите лица трбява задължително да извършват плащането за горивото за отопление по банка, както и да декларират получаването на доставката в сайта на НАП, докато физическите лица не са задължени да декларират.

Други продукти

Течни горива

Дизелор извършва търговия на едро и дребно и доставка на течни горива, включително и на ниско акцизно дизелово гориво за отопление на територията на цялата страна.
Прочети повече