За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или
Начало Горива Дизелово гориво: Видове

Дизелово гориво: Видове

Дизелор извършва доставки на дизелово гориво за различни цели - за транспорт, земеделие, отопление, производство и др. 

Според нуждите, дизеловото гориво може да е с или без биокомпонент, за транспортни средства, извънпътна техника или дизелови генератори, с различно съдържание на сяра и с различна гранична температура на студена филтрация - за до -15*C и до -30*C.

Ако се колебаете кое е подходящото за Вас дизелово гориво, свържете се с нашия екип на националния ни телефон 0885 306 305, изпратете директно запитване през сайта или чрез имейл до dostavki@dieselor.bg.

Дизел Б6 / дизел (CP-10) Б6

Дизел Б6/ дизел (CP-10) Б6 е дизеловото гориво, което се продава по бензиностанциите за ползване от превозни средства с дизелови двигатели с вътрешно горене. По директива на Европейския съюз, то съдържа 6% биодизел с цел намаляване на вредните емисии.

  • Дизел Б6 – за -15*C
  • Дизел (CP-10) Б6 – за -30*C;

Дизелово гориво / дизелово гориво CP-10

В състава на това течно дизелово гориво липсва биодизел. Предназначено е за транспортни средства и техника извън пътната мрежа – например от земеделци, при дърводобив, трактори и др.

  • Дизелово гориво – за -15*C
  • Дизелово гориво CP-10– за -30*C

 

 

 

Други продукти

Гориво за отопление

Дизелор извършва доставки на гориво отопление за частни домове, офис сгради, промишлени предприятия, общински сгради, училища и детски градини и други.
Прочети повече

Течни горива

Дизелор извършва търговия на едро и дребно и доставка на течни горива, включително и на ниско акцизно дизелово гориво за отопление на територията на цялата страна.
Прочети повече