За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или
Начало За нас

За нас

Представяне

Представяне

Ние от Дизелор сме професионалисти в търговията и доставката на горива за транспорт, селско стопанство, производство и отопление. Компанията предлага на своите клиенти продажби на едро и дребно от бензиностанции, транспорт и доставка на горива на място.

През годините ние съсредоточихме нашите усилия в предлагането на висококачествено дизелово гориво, стандарт EN 590. Той е създаден, за да отговаря във всеки момент на нуждите на взискателните дизелови двигатели. Днес ние предлагаме бензин А95Н, дизел Б6, дизелово гориво от най-висок клас - Топдизел, специално разработено за най-взискателните, пропан-бутан и нискоакцизно дизелово гориво за отопление.

Прочети повече

История

Началото на идеята за създаването на Дизелор е поставено още преди 20 години, през 1995 година в гр. Пловдив. Шест години по-късно компанията е основана в гр. София.

Научи повече

Екип

Семейството на компанията към момента наброява 50 души, отдадени на своята работа в Дизелор.

Екип Запознай се с нас

Кариери

Стамболийски Места: 1

Дизелор търси да назначи служител за бензиностанция Дизелор в гр. Стамболийски.
Всички кариери

Сертификати

Компанията е лицензирана за работа, продажба и превоз на горива. Дизелор отговаря на всички законови изисквания и притежава всички необходими документи за осъществяване на дейността си, а именно търговия с горива на едро и дребно.

Прочети повече

Партньори и клиенти

Клиентите, които избраха Дизелор

  • Нашите клиенти ценят сигурността и спокойствието, които им осигуряваме.
  • Работим с корпоративни клиенти, водещи имена в строителния и транспортен бранш.
Прочети повече