За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или
Начало За нас Представяне

За нас

Представяне

Ние от Дизелор сме професионалисти в търговията и доставката на горива за транспорт, селско стопанство, производство и отопление. Компанията предлага на своите клиенти продажби на едро и дребно от бензиностанции, транспорт и доставка на горива на място. 

През годините ние съсредоточихме нашите усилия в предлагането на висококачествено дизелово гориво, стандарт EN 590. Той е създаден, за да отговаря във всеки момент на нуждите на взискателните дизелови двигатели. Днес ние предлагаме бензин А95Н, дизел Б6, дизелово гориво от най-висок клас - Топдизел, специално разработено за най-взискателните, пропан-бутан, дизел без био компонент и дизелово гориво за отопление.

От създаването на компанията до ден днешен удобството на клиента е движещ фактор. Именно по тази причина ние упражняваме постоянен мониторинг на качеството и количеството на горивата и за това гаранциите ни са сигурни на 100%. За целта ние работим със съвременен автопарк от 11 цистерни, оборудван с всички модерни средства за контрол и управляван от професионалните шофьори на компанията. Това ни дава възможността да поемем пълна гаранция за горивото от товаренето в петролна база до разтоварването в склада на клиента. Цялата съвкупност от горепосочените предимства позволява клиентите ни да се радват на навременни и експресни доставки на територията на цялата страна в посочено от тях време! Благодарение на вградените GPS системи ние ви информираме за точния час на доставка и местоположението на горивото, което чакате! На ваше разположение са и денонощни уеб справки, с помощта на които сами да следите изтеглените горива.

Дизелор работи с всички основни производители и вносители на горива в страната - Лукойл, ОМВ, Нафтекс Петрол, Ромпетрол. Ние знаем кое е най-доброто гориво на пазара във всеки един момент и поемаме задължение да ви информираме и да ви предоставяме най-доброто за вас предложение. Нещо повече, успешната ни ценова политика се адаптира спрямо всеки конкретен случай, така че всеки клиент да получава най-адекватните и подходящи условия за себе си.

Твърдо стоим зад идеята, че тясната специализация в предлаганите от нас продукти и услуги силно ни отличава от нашите конкуренти на пазара на горива в България. За да го докажем, предлагаме и собствена марка добавки за дизелово гориво Dieselor OK, която вече няколко години се грижи за по-добрата работа на дизеловите двигатели на всеки, който ни се е доверил. Сред нашите предимства са гъвкавостта и бързата реакция спрямо нуждите на всеки наш клиент. Разработената от нас информационна система, създадена специално за ежедневната ни работа с горива, позволява прехвърлянето на информация в реално време, което от своя страна осигурява точност на всяка транзакция и бързина на обслужването.

На разположение на нашите клиенти е и улеснението да разчитат на нас да бъдат информирани за всяка промяна в закона, която ги засяга във връзка с горивата. Поради динамиката на промените в законовата среда е трудно постоянно да се следят новостите. Точно по тази причина ние поемаме отговорността да ви информираме, консултираме и помагаме в процеса на адаптиране при всяка нова промяна.

Експертният ни екип е на разположение за всякакви въпроси винаги, когато имате нужда! Ние не просто продаваме и доставяме горива, ние ви осигуряваме цялостно обслужване, за да може вашите дни да текат гладко и безпроблемно! Казано на кратко - ние ви спестяваме време, усилия и пари!

Работим успешно както с корпоративни, така и с крайни клиенти. Имаме дългогодишни партньорства с представители на различни видове бизнес.

Желаем ви успех и се надяваме да вървим напред заедно!

Дизелор в дати и цифри

Начало на идеята — гр. Пловдив, 1995г.

Създаване — гр. София, 2001г.

Корпоративно начало — гр. София, 2003г.

Разполагаме с 3 офиса в София, Пловдив и Варна, 5 стратегически разположени бензиностанции, 11 цистерни за транспорт на гориво и екип от 53 професионалисти.

Успехи

  • професионален и непрекъснато усъвършенстващ се екип
  • национален обхват на дейността
  • познаваемост на търговската марка