За поръчки
0885 306 305 Ще бъдем отново на линия от 9 до 18ч. или
Начало Новини Агра 2023 още по-мащабна

Новини

Агра 2023 още по-мащабна

"Най-силната Агра от 2010 г. насам!" - такива определения се чуха по време на традиционния селскостопански форум, провеждан от Международен панаир Пловдив.

"АГРА е водещото земеделско изложение на международно ниво!" - каза в словото си по време на откриването министър Гечев.

Факт е, че 31-вото издание на мащабното събитие отбеляза над 35% ръст спрямо 2022 г. Над 600 компании от 25 държави на близо 50 000 кв. м. посрещнаха хиляди посетители от 21 до 25 февруари.

Официален старт на изложението поставиха министърът на земеделието г-н Явор Гечев, заместник-министърът на икономиката г-н Янко Топалов и доц. д-р Иван Соколов, министрите на туризма и на здравеопазването – г-н Илин Димитров и д-р Асен Меджидиев.

Както всяка година, водещи компании от земеделския бранш, винопроизводството и хранителната индустрия показаха на място своите високи стандарти за правене на бизнес, като представиха своите услуги, модерна техника, иновации и добри практики.

С голямо удоволствие, Дизелор се включи за седма година и отново беше единствената компания, предлагаща горива на едро и дребно за селскостопанския бранш. Сред стотиците посетители на щанда в палата 6 имаше дългогодишни, доволни и лоялни клиенти на компанията, както и множество, дошли за първа среща с екипа ни. Добрите условия спечелиха доверието на нови клиенти и още на място бяха заявени доставки на гориво.

Дизелор ще отговори на всички запитвания за оферти за дизелово гориво за земеделски нужди в най-кратки срокове, а дотогава можете да се обръщате и към националния ни телефон +359 885 306 305 и на имейл dostavki@dieselor.bg.

Вижте снимки от Агра 2023 тук.

Още новини