За поръчки
0885 306 305 Ще бъдем отново на линия от 9 до 18ч. или

Новини

Големи отстъпки в Дизелор и в още над 40 обекта в страната!

Уникално предложение за клиенти на дребно и едро, от физически лица с един автомобил до собственици и управители на средни и големи автопаркове с транспорт в страната и чужбина!

Възползвайте се от партньорството между бензиностанции Дизелор и бензиностанции SNG Топливо и зареждайте гориво с отстъпка, когато и където е най-удобно за Вас!
Същите неустоими отстъпки, по-голям брой обекти на Ваше разположение!

Вземете партньорската ни карта за отстъпки Дизелор – SNG Топливо екслузивно само от Дизелор и ползвайте същите атрактивни отстъпки от 10 ст./л за бензин и дизел и 5 ст./л за пропан-бутан, от които се възползвате и при нас, но вече и в огромната мрежа от всички 40 бензиностанции на „Топливо“ – SNG!

Пълен списък и карта с обектите на Топливо може да намерите тук**.

Ако пък сте корпоративни клиенти, свържете се с нас и ще ползвате същите изгодни финансови условия както при зареждания от Дизелор, така и от обектите на SNG Топливо.

За да заявите карта за отстъпка онлайн е необходимо:

• Да свалите и попълните формуляр за регистрация и декларация за съгласие, подписани от Вас, и да ги изпратите снимани или сканирани до marketing@dieselor.com. Вижте приложените файлове по-надолу.
• В 14-дневен срок* ще Ви бъде издадена заявената партньорска карта за отстъпка Дизелор - „Топливо“ – SNG с преференциалните условия на Дизелор.
• Ще получите картите си от посочения от Вас обект на Дизелор. Необходимо е лично да я получите и да се разпишете на заявлението.

Можете да заявите издаване на карта и на място във всеки обект на Дизелор.

За повече информация изпратете Вашите въпроси до marketing@dieselor.com.

* Поради извънредното положение в страната, срокът на издаване и предаване на картите може да бъде удължен.

** С изключение на обектите в Княжево и Требич.

Още новини