За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или

Новини

Дизелор Ви кани на ежегодните селскостопански изложения

За трета поредна година Дизелор е активен участник в селскостопанските изложения, събиращи земеделци от цялата страна. След участието на Агра 2016, гр. Пловдив, през февруари, втората половина на август Ви каним в Добрич и Стара Загора.

По повод 24-тото издание на традиционното събитие, провеждано в Добрич, „Селското стопанство и всичко за него“, тази година ще Ви очакваме от 23.08 до 27.08 на ново място, специално предназначено за целта - „Добрички Хиподрум“, бул. „25-ти септември“. Подбраното от организаторите местоположение ще бъде по-удобно както за изложителите, така и за посетителите. Въпреки спекулациите от 2015 г., добрите миналогодишни резултати и отзиви надминаха очакванията и тази година се предвижда интересът да е още по-силен.

От 30.08 до 03.09 Ви каним на летище Стара Загора на мащабното, специализирано изложение Бата Агро Есен 2016. С разнообразието от продукти и услуги в помощ на земеделието, българските фермери не пропускат това събитие.

И на двете събития екипът на Дизелор ще Ви очаква и ще предлага атрактивни условия за доставка на дизелово гориво, както и ще отговаря на запитвания и въпроси.

Очакваме Ви!

Още новини