За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или

Новини

Дизелор подкрепя Офроуд Клуб Стамболийски 4х4

Дизелор има удоволствието да подкрепи младия Офроуд Клуб Стамболийски 4х4!

Представянето на запалените по офроуда участници от Стамболийски в състезания започва още преди 7 години, а клубът официално е учреден на 07.07.2020 г., начело с председател Илия Тошев.

В началото, членовете наброяват 10 човека, а година по-късно вече са над 30 и постоянно се присъединяват нови екипажи.

Общото при всички тях е страстта им към този спорт. Трудностите, както и това, че сами поддържат джиповете си и спонсорират участията си с лични средства, не може да ги спре. Именно затова, Дизелор с радост реши да подкрепи техния ентусиазъм!

Отборът на председателя Илия Тошев вече има 8 спечелени  купи, а другият най-стар по членство екипаж - още 6 купи. Най-младите членове тепърва набират опит и също вече с гордост се радват на първите си победи.

Клубът има представители във всички състезания от Националния шампионат, като от 04-06 юни предстои участието във II кръг, провеждан във Варна, от 01-03 октомври в III кръг в Самоков и от 12-14 ноември е IV кръг в Русе.

Дизелор стиска палци на своите нови приятели и партньори от Офроуд Клуб Стамболийски 4х4 и се надяваме заедно, с гориво в кръвта, да завоюваме още многос ъстезателни трасета, за да зарадват всички свои почитатели с безброй купи и победи!

Още новини