За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или

Новини

Дизелор продължава да се разраства и да разширява дейността си и през 2015 г.

След успешната 2014 г. и изцяло новия дизайн на верига бензиностанции Дизелор, компанията продължава да инвестира с цел клиентите й да получават най-доброто обслужване.

Във връзка с направлението за доставки на течни горива на територията на цялата страна, поддържането на модерен автопарк е от първостепенно значение.

Началото на 2015 г. беше отбелязано със закупуването на 2 чисто нови товарни автомобила от Скания България. Влекачите са Scania G440 LA HNA - двуосни шасита, оборудвани с шестцилиндровия редови двигател с 440 к.с. и въртящ момент 2300 Н.м. Автомобилите са оборудвани с 12,7-литровия дизелов двигател на Scania DC13 121 EEV PDE. Предавателната кутия е автоматизираната Scania Opticruise в комбинация с Cruise control active prediction, блокаж на диференциала, хидравличен забавител и ретардер. Кабината е тип G - оптимална за регионален транспорт, с климатик, печка, хладилник и едно легло. Камионите са снабдени с оборудване, отговарящо на изискванията за превози по ADR - ниво FL за горива.

skania 

Заедно с новите придобивки автопаркът от цистерни, оборудвани с всички необходими средства за контрол, вече се състои от 11 камиона, соло и влекачи с полуремаркета, с обща вместимост 270000 л гориво! 

С новите инвестиции за удобството на клиентите на едро и дребно, плановете на Дизелор за разрастване и разширяване на дейността не спират до тук! През 2015 г. се очакват още технологични подобрения и нововъведения, които максимално ще допринесат за бързината на доставките, точността, още по-добрата информираност на клиентите, както и много предимства в процеса на работа: поръчка, контрол, доставка, приемане на горивото.

За надежден доставчик на гориво се свържете с нас

  

Още новини