За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или

Новини

Заповядайте на Трък Експо 2018

Заповядайте на Международното транспортно изложение, Трък Експо 2018, представящо на едно място най-новото от сферата на тежкотоварните автомобили - модели, технологии и оборудване за камиони, автобуси и специализирани превозни средства. 

Като дългогодишен партньор и доставчик на горива на малки и големи фирми от транспортния бранш, за пореден път Дизелор ще бъде част от изложителите. Според нуждите, компанията предлага възможност за зареждане от верига бензиностанции Дизелор, както и доставки на място с национално покритие. 

Това прави услугите на Дизелор изключително удобни както за фирми, занимаващи се с локален и вътрешен транспорт, така и за международни превози. Гъвкавите възможности за плащане и зареждане, както и денонощната уеб справка за изтеглените горива, улесняват максимално бизнеса.

Нещо повече, посетителите на изложението ще участват в томбола, от някой късметлия ще спечели ваучер за 100 лв гориво от бензиностанции Дизелор. Посетителите на щанда да Дизелор ще участват за спечелването на 50 лв гориво!

Професионалистите от бранша ще видят още редица лекотоварни машини, предназначени за товари до 3.5 тона, както и производителите на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи за товарни автомобили, оборудване и екипировка. За да допълнят палитрата от стоки и услуги за транспортния бранш, сред изложителите ще бъдат представени фирми, които предлагат сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, както и финансови улеснения и услуги, застрахователни компании.

Входът е свободен с предварителна регистрация на: https://www.truckexpo.eu/visitors/registration.html

Очакваме Ви на Трък Експо 2018!

Кога: От 7-ми до 8-ти юни (четвъртък и петък) от 10.00 до 18.00 ч и на 9-ти юни (събота) от 10.00 до 16.00 ч.

Къде: летище Лесново, гр. Елин Пелин.

Още новини