За поръчки
0885 306 305 Ще бъдем отново на линия от 9 до 18ч. или
Начало Новини Зарядна станция за електромобили и в Дизелор Дружба, София

Новини

Зарядна станция за електромобили и в Дизелор Дружба, София

Трета зарядна станция за електромобили е достъпна на бензиностанции Дизелор. Най-новото попълнение към мрежата от електростанции в България се намира на територията на бензиностанция Дизелор София, жк. Дружба 1.

"Ние от Дизелор сме изключително щастливи, че със своята инициативност и новаторство можем да сме в крак с автомобилните тенденции и спомагаме за изграждането на една стабилна и надеждна мрежа за за зареждане на електромобили в България."

След като през 2018 год. бензиностанции Дизелор бяха първата българска верига, инсталирала зарядна станция за електромобили на своя обект в гр. Нови пазар, през 2019 г. последва и втората такава в гр. Стамболийски. Те са част от инфраструктурата за електрически автомобили на Elektromobili.bg и са лесно откриваеми и достъпни чрез онлайн локатора и мобилното приложение – VsichkoTok.bg.

През 2023 г. на бензиностация Дизелор Дружба, София вече можете да зареждате и на 150 kW Hypercharger с два CCS конектора. За точна локация и активиране - влезте в приложението на Fines Charging https://finescharging.com/activate.

Моделът Hypercharger е най-компактното и мощно решение на пазара. Това е зарядна станция, съчетаваща надеждност, високи стандарти на работа и стилни дизайни за всички модели електрически автомобили. Има удобен сензорен дисплей и позволява супер бързо зареждане с: RFID, QR код и мобилно приложение. Благодарение на технологията Ingenious Matrix, позволява автоматично свързване на захранващите модули паралелно, когато превозното средство изисква висока мощност или едновременно зареждане на няколко EV. С бързозарядна станция CCS зареждането до 80% трае само 45 минути.

 

Още новини