За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или

Новини

За пореден път Агра 2020 изненада приятно посетителите

На прага на активния земеделски сезон, ежегодното издание на Агра, Винария и Фудтех протече с множество иновации и за трите сектора.

По време на изложението 650 фирми от 30 държави представиха своите продукти и услуги пред десетки хиляди посетители. От първия до последния ден щандовете на изложителите останаха затрупани с клиенти и потенциални клиенти.

Фирма Дизелор се влючи за пета поредна година и въпреки националното покритие и разпознаваемост като утвърден и доверен доставчик на горива сред земеделския сектор, на място бяха осъществени голям брой контакти и срещи, консултации и продажби.

Вижте снимки от Агра 2020 тук!

Добрите новини са, че приетият на второ четене Закон за горивата изключва изцяло земеделските производители. По този начин, селскостопанският сектор започва новия земеделски сезон без притеснения и колебания за начина на работа относно така необходимото своевременно зареждане с дизелово гориво на място.

Ако и вие искате да се присъедините към голямото семейство от фермери на Дизелор, свържете се с нас за запитвания и доставки на дизелово гориво на националния ни телефон 0885 306 305.

Ще се видим отново на Бата Агро, Стара Загора от 11-ти до 15-ти май 2020!

 

 

Още новини