За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или

Новини

Изключително успешна Бата Агро 2019

12-тото издание на селскостопанско изложение Бата Агро 2019 започна в нов формат и с ново разпределение на площите. Посетители и изложители се радваха на улеснено паркиране, достъп и най-важното, нова подредба на щандовете, позволяваща по-лесното и ефективно обхождане, разглеждане и контакт с фирмите-изложители. 187 фирми от агро бизнеса на повече от 37 700 кв. м. изложбена площ -  най-голямото издание на БАТА АГРО като площ до момента и същевременно най-добре оптимизираното!

Пълните щандове и писти бяха достатъчно красноречиви, въпреки променливото настроение на времето.

Екипът на Дизелор посрещна стотици земеделски производители на своя щанд. Бяха разменени огромен брой контакти и бяха отправени множество оферти и предложения за доставка на гориво за различни краища от страната.

Дизелор обслужва представители на селското стопанство от цяла България и фирмата е добре запозната с нуждите на сектора. Затова условията за зареждне на дизел за земеделски цели са гъвкави, а горивото е с безкомпромисно качество за най-добрата поддръжка на техниката и машините.

Ако случайно сте пропуснали щанда на Дизелор, свържете се с нас за индивидуална оферта на 0885 306 305 или на office@dieselor.bg.

Ще се видим отново на Бата Агро 2020!

 

Още новини