За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или
Начало Новини Кално, емоционално начало на Офроуд сезон 2023 в гр. Кърджали

Новини

Кално, емоционално начало на Офроуд сезон 2023 в гр. Кърджали

Успешен финал на първи кръг от Офроуд шампионата за 2023 г., който се проведе в гр. Кърджали. След няколко дни дъжд, на така или иначе предизвикателното трасе, над 70 екипажа се раздадоха максимално в екстремните условия.

В толкова много кал, атрактивни емоции не липсваха нито на участниците, нито на публиката. Препятствията по 500 км трасе доведоха до много закъсали участници, обърнати джипове и още повече адреналин. Именно в такива трудни моменти, техническите умения и подготовката си казват думата. А точно с последните гордо могат да се похвалят приятелите на Дизелор от Офроуд клуб Стамболийски 4х4. Те откриха сезона като шампиони, завоювайки 1-во, 2-ро и 3-то място в тежкия клас Стандарт H, както и 2-ро място в Рали категорията.

За пореден път, Офроуд клуб Стамболийски 4х4 не остави шанс на конкуренцията! Родени с гориво в кръвта, заслужено продължиха напред в победната си серия. Честито на шампионите с пожелания за безавариен, и приключенски сезон, спечелени купи и незабравими емоции!

С нетърпение очакваме и следващия кръг от шампионата от 7 до 9 април в гр. Петрич.

Още новини