За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или
Начало Новини На стълбичката на победителите и в III-ти кръг на Офроуд шампионата

Новини

На стълбичката на победителите и в III-ти кръг на Офроуд шампионата

Офроуд клуб Стамболийски 4х4 отново с успешни финали на III-ти кръг на Националния офроуд шампионат в морската ни столица! Талантливите момичета и момчета заслужено се класираха сред първите места на "Варна Офроуд 2023” от 05.05 до 07.05.2023 г.

В клас Standart H Илия Тошев и Николай Иванов извоюваха 2-ро място, а отборът на Илия Работов и Желю Петров – 4-то място. В Cross Country Rally, клас T2, Владимир Иванов и навигаторката Дуйгу Али се класираха на 5-та позиция.
От всички кръгове до момента, отборът на Илия Тошев и Николай Иванов води в шампионата, което прави очакването на следващите състезания още по-вълнуващо!

Близо 50 отбора се включиха в 8-те класа на надпреварата във Варна, но до момента уменията, желанието за победа, състезателният дух и опитът си казват думата и Офроуд клуб Стамболийски 4х4 заслужено надделява над конкуренцията било то в дъжд, кал, гори и реки!
И този път екстремните условия предизвикаха скокове в адреналина, но дори деретата не успяха да попречат на нашите приятели да стигнат до стълбичката на победителите!

В края на месец юни предстои и предпоследният кръг от шампионата в гр. Троян, а последният финален кръг ще се проведе края на годината в гр. Русе.

 

Още новини