За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или
Начало Новини Нова зарядна станция за електромобили и в бензиностанция Дизелор Тракия, Пловдив

Новини

Нова зарядна станция за електромобили и в бензиностанция Дизелор Тракия, Пловдив

Най-новият обект на Дизелор в жк. Тракия, Пловдив също се присъедини към зарядната мрежа, която изгражда веригата към своите бензиностанции. Така, зарядните станции, достъпни на бензиностанции Дизелор вече са четири!

Новата локация в Пловдив, жк. Тракия, ул. Ягодовско шосе 21 предлага:

2х22 кВт
Достъп: 24/7
Цена за зареждане: 0,69лв/кВтч
Зареждането се стартира през мобилното приложение VsichkoTok за Android и iOS и лесно се заплаща по същия начин с въведена банкова карта и минимална начална сума 5 лв.

Останалите две, които също са част от мрежата на eCars.bg се намират на бензиностанции Дизелор в гр. Стамболийски и гр. Нови пазар, а тази в гр. София, жк. Дружба 1 е 150 kW Hypercharger с два CCS конектора и се активира в приложението на Fines Charging.

Инфраструктурата се разраства и подобрява и вече все по-сигурно може да зареждате своя електромобил на все повече локации. Намерете най-близката зарядна станция на картата на VsichkoTok.

По последни данни от 2023 г., в България вече има над 1000 зарядни станции (за сравнение с 2014 г., когато бяха едва единични бройки) и близо 7000 изцяло електрически автомобили. Верига бензиностанции Дизелор с радост и постоянство се включва в този процес.

"Ние от Дизелор сме изключително щастливи, че със своята инициативност и новаторство можем да сме в крак с автомобилните тенденции и спомагаме за изграждането на една стабилна и надеждна мрежа за зареждане на електромобили в България. Зареждаме не само настоящето, но и бъдещето!"

Още новини