За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или

Новини

Остават 3 дни до Трък шоу Камиони 2016

Имаме удоволствието за трета поредна година да Ви поканим на единственото по рода си транспортно изложение Трък Шоу Камиони 2016!

Нас ще откриете на щанд номер А2, където ще Ви очакваме с игри и томбола с награди, подаръци и бизнес предложения. Нещо повече, някой от посетителите на събитието, ще спечели голямата награда от томболата - 120 лв безплатно гориво от Дизелор!
На изложението ще участват над 60 изложители, доказали се като професионалисти в своята област, ще може да се запознаете с всички новости от света на транспортния бранш, както и с най-новите световни марки камиони, ремаркета и автобуси. Само на Трък Шоу Камиони имате уникалната възможност да седнете зад волана и сами да тествате над 60 превозни средства на пистата.

На събитието ще срещнете над 2000 професионалисти от транспортния бранш и ще можете да осъществите множество бизнес контакти с клиенти и партньори.

Заповядайте на официалното откриване на 2 юни (четвъртък) от 10.00 ч, когато Ивайло Московски, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията, ще поздрави всички гости и участници. След това Ви очакват демонстрации, драйв тестове, състезания, награди, музика, танци и много добро настроение.
Освен това, като посетители, освен талон за 120 лв безплатно гориво за зареждане в бензиностанции Дизелор, от томболата на събитието ще бъдат изтеглени още много късметлии, които ще получат изненади като накладки, моторни масла, акумулатори, ваучери за авточасти и аксесоари!

Храната и бирата са безплатни!
Кога: на 2 юни 2016 г. (четвъртък) от 10 до 18 часа и на 3 юни 2016 г. (петък) от 10 до 16 часа.
Къде: летище Лесново, община Елин Пелин.

Входът е безплатен за професионалисти от бранша. Достатъчно е да се регистрирате предварително тук или на място. За допълнително информация посетете: www.show.kamioni.bg.

ОЧАКВАМЕ Ви да се забавляваме заедно!

Още новини