За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или
Начало Новини Покана за БАТА Агро 2021

Новини

Покана за БАТА Агро 2021

Уважаеми клиенти и партньори,

Заповядайте на 13-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2021! През тази година най-посещаваният агро форум ще представи над 175 фирми на изложбена площ от близо 39 000 кв.м.

След принудителна пауза, Бата Агро 2021 ще посреща посетители на традиционната локация – Летище Стара Загора, но с удължен период на провеждане от 5 дни!

Дизелор ще представи своите услуги за продажба на горива на едро и дребно чрез доставки на място и чрез верига бензиностанции Дизелор. Екипът ни ще Ви очаква на щанд D5-4, в непосредствена близост до входа. На място ще можем да обсъдим всички предимства и гъвкави възможности за зареждането на дизел за земеделски нужди, отстъпки и условия.

За Ваше удобство, форматът на събитието ще е със запазена компактност на разположение на изложителите за по-добра видимост, контакт и лесно обхождане на всички щандове. Разгледайте каталог на изложителите тук.

Ще Ви очакват още най-новите експонати, последни технологии и дигитални решения, демонстрации, семена, торове и препарати за растителна защита.

Входът е свободен. Запишете се още сега за посещение, за да ускорите процеса по влизане в изложението. Регистрацията е бърза и лесна, последвайте линка:

https://expo.bata-agro.com/bg/visitor/signup! 

За Ваше спокойствие са взети всички противоепидемични мерки за здравето и безопасността на изложители и посетители.

Очакваме Ви!
Кога: от 01.06.2021 (вторник) до 05.06.2021 (събота) включително от 10.00 до 18.00 часа.
Къде: Летище Стара Загора, гр. Стара Загора.

С уважение,
Екипът на Дизелор

Още новини