За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или

Новини

Покана за Трък Експо 2021

Уважаеми клиенти и партньори,

Заповядайте отново на единственото по рода си транспортно изложение за тежкотоварни автомобили, автобуси, специализирани транспортни средства, лекотоварни автомобили, ремаркета и полуремаркета, контейнери, хидравлични системи за товарни автомобили, резервни части, сервизно оборудване, горива, гуми, масла, аксесоари - Трък Експо 2021 с нова локация – Международен панаир Пловдив!

След принудителна пауза, Трък Експо се завръща с още по-голяма мощ, технологични новости и изкушаващи предложения за транспортния и логистичен сектор.

Дизелор ще представя своите услуги за продажба на горива на едро и дребно чрез доставки на място и чрез верига бензиностанции Дизелор. Екипът ни ще Ви очаква на щанд D3, пред палата 3, между главния и страничния вход. На място ще можем да обсъдим всички предимства и гъвкави възможности за корпоративни зареждания, отстъпки и условия.

Ще Ви очакват още най-новите технологии и дигитални решения, следващите поколения камиони, автобуси, лекотоварни автомобили, ремаркета и полуремаркета. В допълнение, стартъп фирми, цифрови компании, доставчици на енергия, на интермодална градска логистика и университети ще представят иновации и концепции в сферата на бъдещата мобилност и логистичните услуги. Електрическо зареждане на място, VR преживявания, интерактивни експонати, тестови маршрути, тест-драйв и разбира се, традиционното TRUCK TUNING SHOW - съпътстващо събитие с уникални тунинговани влекачи, демонстриращи най-новите тенденции в подобренията на двигателите, производителността, емисиите и външния вид на камионите, още много други изненади и подаръци.

Входът е свободен! Запишете се още сега за посещение, за да ускорите процеса по влизане в изложението. 
Регистрациятае бърза и лесна, последвайте линка:
https://www.truckexpo.eu/visitors/registration.html!

 

Очакваме Ви!

Кога: на 10.06.2021 (четвъртък) и 11.06.2021 (петък) от 10.00 до 18.00 часа и на 12.06.2019 (събота) от 10.00 до 16.00 часа.

Къде: Международен панаир, гр. Пловдив.

 

С уважение,

Екипът на Дизелор

Още новини