За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или
Начало Новини Рекорден интерес към Дизелор на Бата Агро 2023

Новини

Рекорден интерес към Дизелор на Бата Агро 2023

За поредна година Дизелор с радост беше част от селскостопанско изложение Бата Агро, гр. Стара Загора. Не просто изложение, а всяка година все по-мащабна бизнес платформа за всичко необходимо на агро сектора.

209 изложители, представящи 600 бранда на 35 700 кв.м. площ, посрещнаха 15 300 земеделски производители през тази година, с 5% повече спрямо 2022 г. Заместник-министърът на земеделието Тодор Джиков официално откри събитието с думите: „Всеки земеделец трябва да се довери на новите технологии в сектора, защото чрез иновации можем да бъдем конкурентоспособни на световния пазар.“ Той зарадва и с добрите новини, че през 2023 г. ще има финансов ресурс, с който българските фермери да постигнат отлични резултати, високи добив, качество и количество. Според него, процесът на кандидатстване е улеснен и договарянето може да бъде направено до месец септември.

Екипът на Дизелор реализира рекорден интерес към дейността си от страна на посетителите. Осъществените срещи на място надминаха тези от предходните години, като през следващите дни ще се свържем с всички, проявили интерес и отправили запитвания за съвместна работа и получаване на доставки на дизелово гориво на едро от Дизелор. Благодарим Ви за доверието!

Вижте снимки от събитието тук.

Още новини