За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или

Новини

"Селското стопанство и всичко за него" 2015 премина успешно

23-тото издание на Добрички панаир приключи успешно за Дизелор и още близо 90-те изложители и многобройните им посетители.

Макар провеждането да беше на ново място, това не попречи на посещаемостта на изложението. Щандът на Дизелор се радваше на още по-голям интерес от страна на българските земеделски производители, ползващи горива, в сравнение с 2014. Освен че бяха осъществени голям брой контакти и срещи, още по време на самото изложение бяха реализирани сделки и продажби.

Актуалната тема за поставяне на нивомерни системи и фискални устройства също беше дискутирана на място. Селскостопанските производители твърдо отстояват позицията си срещу промените в Наредба Н-18 и засега не предприемат никакви мерки по изпълнението на новите законови изисквания.

Междувременно на сайта на МФ беше публикуван пореден проект за изменение на Наредба Н-18, с който се предвижда удължаване на срока за изпълнение на изискванията от страна на ведомствените бензиностанции, до 31.10.2015. Ако бъде обнародван, с това отлагане фермерите ще имат още 2 месеца, в които да реагират, спрямо сегашния краен срок - 31.08.2015.

Още новини