За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или
Начало Новини Супер зареждащи офроуд емоции от Офроуд клуб Стамболийски 4х4

Новини

Супер зареждащи офроуд емоции от Офроуд клуб Стамболийски 4х4

Вече традиционните офроуд кушии в с. Ново село, тази година бяха още по-емоционални, кални, с голяма конкуренция и мотивирани участници от цялата страна.

69 екипажа се включиха в надпреварата, организирана от безупречните домакини от Офроуд клуб Стамболийски 4х4 – всяка година на все по-високо ниво и радваща се на все по-висок интерес.

Зрителите също не останаха безучастни, като подкрепяха и разпалено окуражаваха участниците, а те им отвръщаха с приятелски дъжд от кал, пясък и вода! Със сигурност, адреналинът ще ни държи още дълго време, а петната от кал ще оставят следа и в спомените, и по дрехите!

И препятствията, и емоциите бяха с висок градус! Отборите бяха разделени в 5 класа: клас АТВ, клас УТВ, клас джипове 4х4 с пътна карта в пресечен терен, клас SOFT и клас HARD в затворен участък. Затвореното трасе беше черешката на надпреварата – атрактивен, предизвикателен, истински тест за уменията на най-смелите състезатели, а за други – нова цел за покоряване за следващото събитие.

За победителите имаше голям награден фон, осигурен от Офроуд клуб Стамболийски и спонсорите на събитието. Както подобава, 1-во, 2-ро и 3-то място в петте класа получиха златни купи, освежаващ душ от шампанско, професионални лебедки, колани, качествено местно производство вино и ваучери за гориво от верига бензиностанции Дизелор. Както и досега, събитието се проведе със съдействието и любезната подкрепа на кмета на община Стамболийски.

След успешното началото на новия сезон на шампионата в гр. Кърджали и атрактивното и отлично организирано състезание в с. Ново село, пожелаваме успех на нашите приятели от Офроуд клуб Стамболийски 4х4 и през втория кръг от шампионата в началото на месец април в гр. Петрич!

Още новини