За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или
Начало Новини Уникални офроуд емоции завладяха състезатели и любители от цялата страна

Новини

Уникални офроуд емоции завладяха състезатели и любители от цялата страна

Над 90 екипажа се включиха в организираното от Офроуд Клуб Стамболийски 4х4 състезание на Тодоровден в с. Ново село.

Организацията на събитието беше безупречна, а трасето с много препятствия и кал, точно както подобава! Въпреки минусовите температури, емоциите бяха горещи, скоростите – високи!

Лично кметът на община Стамболийски, г-н Георги Мараджиев, и кметът на Ново село, г-н Иван Стойчев, откриха надпреварата, като поздравиха организаторите от Офроуд клуб Стамболийски 4х4 за отличната работа и обещаха това състезание да стане ежегодна традиция!

Близо 100-те отбора бяха мотивирани и от стотици зрители, дошли от цяла България, за да споделят офроуд страстта и да ги подкрепят.

Участниците се състезаваха в 4 класа: клас АТВ, клас джипове 4х4 с пътна карта за 21 км трасе, клас SOFT и клас HARD в затворен участък с атрактивни препятствия.

Всички победители бяха зарадвани от Офроуд Клуб Стамболийски и спонсорите не само със заслужените купи и шампанско, но и с много практични подаръци като лебедки, колани, радиостанции и ваучери за гориво Дизелор.

Вижте снимки от събитието тук.

Пожелаваме успех на състезателите и през новия сезон на шампионата, който ще бъде открит в началото на месец април в гр. Петрич!

Още новини