За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или

Новини

Успешно преминаха селскостопанските изложения в Добрич и Стара Загора

За Дизелор август и началото на септември преминаха на земеделска тематика с ежегодните селскостопански изложения.

Двете изложения за пореден път доказаха активната работа в сектора и показаха нарастващ интерес от страна на българските производители към този тип събития.

Град Добрич и 24-тото издание на "Селското стопанство и всичко за него" посрещнаха посетителите на новото място, отредено специално за панаира. Включиха се 93 фирми-изложители, а потокът от посетители беше основно от региона.

Веднага след традиционното Добруджанско събитие в град Стара Загора започна Бата Агро 2016 Есен. С над 180 фирми участници, позиционирани на 35 хил. кв. метра площ, деветото издание привлече земеделски производители от цялата страна. Министър Танева приветства гости и присъстващи:

„Независимо от трудностите, от климатичните условия, от ниските цени, България бележи годишен ръст при обработваемите площи, при обемите на всички подсектори и дори имаме повишение при регистрираните земеделски стопани. Благодарение на новите технологии ние сме конкурентноспособни на Европейския пазар."
 
Екипът на Дизелор е доволен от участията си на тематичните събития, от интереса към компанията, от множеството срещи със селскостопански производители от цялата страна и от възможността да отговори на място на всички въпроси и неясноти. 
 

 

Още новини