За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или

Новини

13-тото издание на Бата Агро предизвика огромен интерес

Дългоочакваното от изложители и посетители селскостопанско изложение Бата Агро се проведе юбилейно за 10-та поредна година.

Организацията на изложението отново беше безупречна, а форматът изключително удобен за компактно разглеждане на всички 184 фирми, заемащи близо 40 000 кв.м. площ.

БАТА Агро 2021 и всички фирми, предлагащи продукти и услуги за земеделието, се радваха на огромен интерес от близо 20 000 посетители от агро сектора от цялата страна, а те от своя страна се запознаха с последните иновации, техника и атрактивни предложения от компаниите.

Дизелор се срещна със стотици клиенти и потенциални клиенти земеделски производители, като на място екипът беше полезен не само с конкурентните си условия за доставка на горива, но и със наскоро публикуваните и обновени насоки стъпка по стъпка - Ръководство за деклариране на получено гориво и Ръководство за регистриране на съдове в електронната система на НАП. Дизелор е доказан професионалист в доставките на дизелово гориво за земеделие и именно лоялните клиенти са най-сигурното доказателство за това. „Концентрираните среща след среща на подобни събития в неформална обстановка са повече от приятни и просто хубав повод да се видим отново и да си поговорим спокойно на по чаша кафе“, коментират от екипа. А за всички нови клиенти, очакващи оферти, за да се присъединят към семейството на Дизелор, екипът обещава да се погрижи още в следващите дни.

За спокойствието на участниците, организаторите се бяха погрижили за спазването на необходимите противоепидемични мерки.

До нови срещи, а дотогава можете да ни потърсите на националния ни телефон 0885 306 305 или да отправите своите запитвания онлайн през сайта ни или по имейл dostavki@dieselor.bg.

Вижте снимки от събитието на нашата Facebook страница!

Още новини