За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или
Начало Новини 500 изложители от 25 държави се включиха в селскостопанско изложение АГРА 2022

Новини

500 изложители от 25 държави се включиха в селскостопанско изложение АГРА 2022

След двегодишно прекъсване, изложители и посетители най-сетне се събраха на едно от най-големите събития за аграрния сектор.

Откриването направиха вицепрезидентът Илияна Йотова, заместник-министрите на земеделието Стефан Бурджев, Атанас Добрев и д-р Момчил Неков, председателят на парламентарната комисия по земеделието, храните и горите Пламен Абровски, дипломати, народни представители, пловдивският кмет Здравко Димитров, кметове на общини от област Пловдив, общински съветници.

Организаторите изпълниха обещанието си за още по-силно и по-полезно изложение. На рекордно голяма изложбена площ от над 35 000 м2, рекорден брой от над 500 изложители от 25 държави посрещнаха заинтересованите земеделски производители.

Добрите новини, че ще има допълнителен ресурс от 150 млн. лв. в бюджета за 2022 година съобщи заместник-министърът, като така общият бюджет за земеделие възлиза на 450 млн. лв.

Екипът на Дизелор посрещна множество свои дългогодишни клиенти, както и осъществи нови контакти. В период на криза и тежки години, Дизелор затвърждава своята стабилност, гъвкавост и заслужено доверие от страна на клиентите. Екипът обсъди актуалната, несигурна ситуация на пазара на горива, която е от огромен за българските фермери. Доставките на горива от Дизелор са подсигурени и клиентите разчитат на доказаната през годините сигурност.

Отговаряме на всички запитвания, получени на щанда на изложението, а също така, можете да правите заявки на националния ни телефон 0885 306 305 или да отправите своите запитвания онлайн през сайта ни или по имейл dostavki@dieselor.bg.

Още новини