За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или
Начало Промоции Зареждай гориво и пазарувай в супермаркети Братя Неделеви с отстъпка!

Промоции

Зареждай гориво и пазарувай в супермаркети Братя Неделеви с отстъпка!

Продължителност: От 17.12.2015 до изчерпване на количествата.

Обхваща: Пловдив, Стамболийски

Зареждането на гориво и пазаруването на стоки за дома никога досега не са били толкова улеснени и изгодни!

Специално за жителите на град Стамболийски верига супермаркети Братя Неделеви и верига бензиностанции Дизелор си партнират, за да зарадват своите клиенти с отстъпки и намаления!

 

При всяко пазаруване на стоки на стойност 20 лв или повече в магазини Братя Неделеви, Вие ще получавате талон за зареждане на гориво в бензиностанции Дизелор в гр. Стамболийски и гр. Пловдив, който Ви носи големи отстъпки*:

  • 10 ст./ л за дизел, бензин и топдизел
  • 4 ст./ л за пропан-бутан

Не е само това!

При всяко зареждане на 20 лв гориво или повече от бензиностанция Дизелор в гр. Стамболийски, Вие ще получавате талон за отстъпка при пазаруване на разнообразни стоки за Вас и Вашия дом в магазини Братя Неделеви**!

 

 Лесно, нали? Пазарувате за 20 лв и получавате отстъпка за гориво без значение от количеството, зареждате за 20 лв, ако желаете и отново получавате талон за отстъпка за пазаруване и така до безкрайност! Няма да остане и ден без да имате уникалната възможност да спестите пари!

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване в любимите Ви магазини Братя Неделеви и изгодно зареждане на гориво в най-добрите бензиностанции Дизелор! 

 

Промоцията важи за следните обекти:

  • бензиностанция Дизелор, гр. Пловдив, бул. "Васил Априлов" 139 (само приема талони за отстъпка на гориво, не раздава талони за магазини Братя Неделеви)
  • бензиностанция Дизелор, гр. Стамболийски, бул. "Тракия" 32 (раздава талони за пазаруване в магазини Братя Неделеви и приема талони за отстъпка на гориво)
  • супермаркет Братя Неделеви, гр. Стамболийски, бул. "Въча"
  • супермаркет Братя Неделеви, гр. Стамболийски, жк. "Хартиена фабрика"
  • супермаркет Братя Неделеви, с. Цалапица
 

Продължителност на промоцията: от 17.12.2015 г. до изчерпване на количествата.

 

*Само за физически лица. Без изисквания за минимално количество. Не може да се комбинира с други отстъпки и промоционални активности. 

**Важи за определени стоки. Попитайте на място в магазините. 

Други промоции