За поръчки
0885 306 305 Ще бъдем отново на линия от 9 до 18ч. или
Начало Услуги За транспортни компании

За транспортни компании

Вече дълги години Дизелор работи в тясно сътрудничество с фирми от транспортния бранш от цяла България. Поради наличието на варианти за зареждане от бензиностанции Дизелор или получаване на доставки на място, компанията е изключително удобна както за фирми, занимаващи се с локален и вътрешен транспорт, така и за международни превози.

Имайки предвид потребностите на транспортните фирми от точност и гаранция за качество, Дизелор гарантира бързи и навременни доставки с автопарка си от 11 цистерни, проследявани с GPS системи от натоварването на горивото до крайния клиент.

Специално за зимните условия, Дизелор снабдява своите клиенти с дизелово гориво, подходящо за изключително ниски температури до -30*С, което не позволява възпрепятстване на работата. Висококачественото дизелово гориво гарантира безпроблемно запалване дори в най-студените сутрини, ненарушено поведение на превозните средства по време на зимните дни и нощи, както и по-нисък разход.

Нещо повече, Дизелор предлага специално разработената за дизелово гориво добавка – Дизелор ОК – в летен и зимен вариант.

Тъй като сме наясно колко е важно за транспортните компании да управляват разумно автопарка си, ние предлагаме гъвкави условия за плащане и зареждане на транспортните средства, както и денонощна уеб справка за изтеглените горива.