За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или
Начало Услуги Какво ви предлагаме?

Какво ви предлагаме?

Двете основни направления на нашата търговска дейност са:

  • доставка и транспорт на горива до резервоари на клиента за тези, които са изградили собствено складово стопанство
  • зареждане и продажби на дребно от бензиностанции.

Извършваме надеждни и експедитивни доставки на територията на цялата страна. За професионалното транспортиране и товароразтоварване на течните горива се грижи нашето дъщерно транспортно дружество Космос Ойл. На разположение на клиентите е съвременен автопарк от 11 цистерни, оборудвани с всички модерни средства за контрол на качеството и количеството. Осигуряваме на клиентите си своевременно и качествено обслужване чрез трите офиса на Дизелор - в София, Пловдив и Варна.

Освен течните горива за земеделие, транспорт, производство и други цели, предлагаме и дизелово гориво за отопление на жилищни сгради, производствени предприятия, обществени сгради и т.н.

Нашите клиенти получават не просто доставка на гориво, но и цялостно обслужване, включващо безплатни съвети и консултации по всяко време, получаване на информация относно законови промени, оперативна помощ и точни инструкции за действие при възникнали въпроси.
На клиентите, които не разполагат със собствени резервоари, предоставяме възможност за зареждане на гориво от обектите ни на дребно.

Пет са бензиностанциите на Дизелор в София, Пловдив, Стамболийски, Варна и Нови пазар, като всички работят в единна информационна система, което позволява експресно обслужване. Клиентите по договор могат да зареждат горива и пазаруват на всеки един от търговските обекти, като ползват намаления и безкасови разплащания!

За максимално удобство предлагаме денонощна уеб справка за изтеглените горива.