За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или
Начало Новини Множество премиери и иновации на Трък Експо 2021

Новини

Множество премиери и иновации на Трък Експо 2021

Международното изложение за тежки и лекотоварни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства с инвестиционно предназначение, Трък Експо 2021, за първа година беше проведено с ново местоположение - гр. Пловдив, Международен панаир Пловдив.

В продължение на три дни, от 10 до 12 юни, посетителите от транспортния бранш се срещнаха с 50-те изложители, представители на водещи брандове и компании в областта си.

Дизелор се срещна със свои клиенти и изготви десетки предложения за зареждане с гъвкави условия и отстъпки от верига бензиностанции Дизелор, партньорски обекти SNG-Топливо, както и за зареждане с доставка на място.

Служебният транспортен министър Георги Тодоров откри събитието, а през последния ден беше изтеглена голямата награда на изложението – билет за предстоящия старт от Формула 1 на пистата „Хунгароринг“ в Будапеща, Унгария.

Въпреки тясно специализираната ниша и по-малка аудитория, транспортното изложение Truck Expo е традиционно събитие, предоставящо възможности за контакти, запознаване с последните иновации и премиери, тест драйв, забавления и награди!

Още новини